Beste dansvrienden en -vriendinnen,

Misschien hebben jullie het hierna volgende nieuws al via social media of op een andere wijze vernomen, maar hierbij willen wij bekend maken dat Dansschool Salsa Tipica vanaf 1 januari 2019 verder zal gaan zonder Manoah Bernabela.

Vanaf deze datum zal de dansschool zelfstandig voortgezet worden door Femke, daarbij uiteraard ondersteund door Nettie en het professionele team van docenten zoals jullie dat de afgelopen jaren van ons gewend zijn geweest .

Ook de Dutch Open West Coast Swing 2019 zal gewoon doorgang vinden zoals gepland (van 21 t/m 24 maart 2019). Dit evenement, dat onlosmakelijk met onze dansschool  is verbonden, zal in 2019 nog onder de gezamenlijke leiding staan van Salsa Tipica en Manoah Bernabela.

Dansschool Salsa Tipica is al jaren een begrip bij dansend Nederland. Naast Salsa  waarmee de basis van de dansschool is gelegd hebben wij de laatste jaren ook een lesprogramma ontwikkeld in West Coast Wing, Bachata, Kizomba en Rueda. Wij zullen de dansschool vanuit dezelfde visie en passie die wij in het verleden hebben getoond verder voorzetten in de toekomst. Waarbij kwaliteit, plezier, gezelligheid en vriendschap hoog in ons vaandel staan.

Wij hopen jullie daarom binnenkort weer te mogen begroeten in onze dansschool, op een van onze reguliere lessen, socials of evenementen.

De eerstvolgende mogelijkheden hiervoor zijn:

Wij kijken uit naar een fantastisch dansjaar bij Salsa Tipica in 2019 en hopen dat jullie daar wederom deel van uit van zullen maken!

Met lieve groet,

Femke