Lieve salsa, wcs en bachata dansers,

We starten onze nieuwe cursussen op maandag 24 mei!

Deze cursus zal 10 lessen bevatten voor zowel salsa, wcs en evt bachata. De kosten zullen 100€ per persoon zijn.

De cursus is met vaste partner. Er wordt niet gewisseld. 1,5 meter word in acht gehouden tussen de koppels. Handen worden bij binnenkomst goed gewassen met water en zeep, en mondmaskers worden elke les (schoon) aangeboden bij de ingang van de zaal. Als je nog geen vaste partner hebt, dan kan dat aangegeven worden via whatsapp 06-13183732 dan gaan we opzoek naar een partner of vaste assistent.

Het lesrooster kun je vinden op: https://www.salsatipica.nl/cursussen/lesrooster

In verband met de regelgeving zijn er voor deze cursus géén open dagen, behalve voor Salsa beginners 1!  De 1e les is dus een gratis proefles waar je je wel voor dient in te schrijven. Door middel van whatsapp 0613183732.

We hebben helaas de vorige cursus net niet helemaal kunnen afronden. Er zijn een paar opties die ik al eerder heb gedeeld in de whatsapp groepen.

1-je doneert het restant bedrag. (Meer dan welkom) 2-het restant bedrag van de vorige cursus word in mindering gebracht op het nieuwe/aankomende cursus.

We zien je graag snel weer bij dansschool salsa tipica !😊

Hieronder vind je de link naar ons inschrijfformulier, we willen je vragen dit uit te draaien en ingevuld mee te nemen naar de dansschool

Inschrijfformulier